top of page

Our Recent Posts

Balul Bobocilor C.N.S.H.B., 2018

În data de 25 noiembrie 2018 s-a desfășurat Balul Bobocilor - Colegiul Național „Spiru Haret” din București

Foto: Gabi Nedea, 12 D

 



În seara de 25 noiembrie, 2018, am plecat de acasă plină de entuziasm. Destinația: Clubul One, gazda de anul acesta a Balului bobocilor al Colegiului Național „Spiru Haret” din București. Afară era frig și beznă, însă eram prea dornică să ajung ca să mai țin cont de starea vremii. Am plecat pe la ora opt, sperând să am norocul de a evita aglomerația de la intrare (nu îmidoream să stau în frig)... și chiar așa a fost.

Câte ceva despre ce avea să se întâmple știam. Organizatorii anunțaseră pe o rețea socială: „Lino este primul artist care va da tonul serii, cu atitudinea lui debordantă și cu noile lui melodii. Cel de-al doilea artist este inegalabilul Alex Velea, care ne va încânta cu prezența să pe scenă. Suntem siguri că îi veți întâmpina cu multă căldură și anul acesta” (sursa). De asemenea, aflasem că, încă de la începutul lunii octombrie, bobocii au participat la ședințe serioase de pregătire: mișcare scenică, dans, discurs public…

 

De cum am coborât din mașină am simțit o atmosferă veselă, întrucât în fața clubului stăteau grupulețe de elevi care râdeau și vorbeau. Odată ce am intrat, am fost surprinsă de vacarm și de mulțimea de oameni. Mi-a fost destul de greu să îmi găsesc prietenii, însă era de așteptat să fie aglomerație. Chiar și așa, am avut destul spațiu să dansăm și să ne plimbăm în voie.

Balul a început cu defilarea și prezentarea concurenților pentru concursul de Miss și Mister, urmate de concursul aptitudinal, unde majoritatea a cântat sau a dansat. Cu toții au avut numere antrenante și au știut să facă spectacol. Dar, pentru că a fost un concurs, era inevitabil momentul mult așteptat: anunțarea câștigătorilor. Juriul a decis: titlul de Miss CNSHB 2018 a fost acordat Biancăi Artemi din clasa a IX-a C, iar cel de Mister – lui Dragoș Bădoi din clasa a IX-a B . Felicitări tuturor, întrucât prestația scenică a fost la înălțime.

După terminarea competiției Miss&Mister, muzica și dansul au creat atmosfera autentică de petrecere. Piesele muzicale selectate au fost pe gustul tuturor, fiind arhicunoscute. Am dansat toată seara alături de prieteni, care au fost nu numai din Spiru, dar și din alte licee. Un lucru este sigur: toți au fost mulțumiți la final. Pentru că aveam cursuri în dimineața următoare, pe la miezul nopții am părăsit clubul.

Balul Bobocilor, ediția 2018, a fost o reușită grație strădaniei elevilor implicați în organizare: Ștefan Georgescu, Rania Zane, Codrin Nane, Victor Huțanu. Pentru că unii dintre ei sunt în an terminal, le urăm de pe acum mult succes!






Single Post: Blog_Single_Post_Widget

Te încântă ceva în jur?

Sau te nemulțumește?

Vrei să ne spui, chiar și puțin,  ceva din ce ai trăit?

Sau să-ți fie publicate creațiile? 

Așteptăm un semn de la tine. Doar atât. 

PHOTO-2021-03-25-12-33-43.png
bottom of page