Targul Oferta Educationala 2018

May 15, 2018

 „Ca în fiecare an, la standurile special amenajate, elevii, alături de profesori, își vor prezenta ofertele educaţionale într-un mod cât mai original și atractiv pentru vizitatori, aşa că vă invităm să vă informați cu privire la programele de învățământ liceal." - organizator

 

 

      Târgul mult așteptat are loc în fiecare an, în luna mai, anul acesta desfășurându-se între 15 și 18 mai. Pentru elevii claselor a VIII-a, reprezintă o oportunitate de a se informa și de a se pune la curent cu ofertele educaționale ale liceelor din București.

 

 

      Pentru spiriști târgul reprezintă posibilitatea de a promova și de a răspândi în rândurile tinerilor valorile liceului, atmosfera, inițiativa și atitudinea elevilor. Scopul fiind acela de a atrage persoanele creative, noncomformiste și ambițioase care se identifică și se regăsesc în profilul spiristului.

      De asemenea, implicarea în echipa de organizare a târgului educațional este unul dintre voluntariatele în care elevii se pot implica pe parcursul anului școlar, constituind o experiență benefică pentru dezvoltarea abilitaților de comunicare și a încrederii de sine.

       Vă așteptăm și în zilele următoare la standul numărul 6, unde putem povesti pe îndelete, răspunde la toate intrebările și curiozitățile voastre, putem răsfoi împreună revistele liceului și asculta cercul de chitară din Spiru.

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

ACADEMICIAN MUGUR ISĂRESCU: „EU, DE CÂND MĂ ȘTIU, CITESC!”

October 14, 2019

Dr. Corneliu IORGULESCU (Spitalul Floreasca): „REUȘITA ÎNSEAMNĂ INTEGRARE SOCIALĂ ŞI FAMILIALĂ COMPLETĂ. EDUCAŢIA ÎŢI OFERĂ INDEPENDENŢA.”

October 6, 2019

Monica DAVIDESCU (T.N.B.): „SUNT MULTE ÎNTREBĂRI LA CARE GĂSIM RĂSPUNS NUMAI DACĂ SUNTEM EDUCAȚI”

October 6, 2019

1/1
Please reload

 

aboutus

Te încântă ceva în jur?

Sau te nemulțumește?

Vrei să ne spui, chiar și puțin,  ceva din ce ai trăit?

Sau să-ți fie publicate creațiile? 

Așteptăm un semn de la tine. Doar atât. 

ECHIPA

„Vlăstarul” este revista Colegiului Național „Spiru Haret” din București,

înființată în anul 1923.

©2018 - „Vlăstarul”. Toate drepturile rezervate. ISSN-L = 2065 – 4308

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • logo-cnshb