NOI FOTOGRAFI - CERCUL FOTO DIN SPIRU

 

       Primul CERC FOTO din liceul nostru a fost înființat în anul 1969. Faptul nu ne miră, întrucât preocupări ale spiriștilor pentru arta fotografică au existat încă din perioada interbelică (în alte numere ale Vlăstarului, rubrica noastră a evidențiat acest aspect). Ședințele Cercului de desfășurau săptămânal (ca și acum, de altfel), elevii fiind ajutați de „specialiști ai Agerpress-ului și ai laboratorului foto al Institutului de criminalistică“ (Ileana Gulian, clasa a IX-a C, în art. Cercul foto și chimia)

          Pe grupul FB al Cercului, au apărut, în ultima vreme, niște fotografii uluitoare. Ilinca Smochină (10E) continuă să uimească, dar e urmată îndeaproape de două colege din clasele a IX-a: Daria Marin și Alexandra Boboc. Le-am întâlnit pe Daria și pe Alexandra. Daria face parte și din comunitatea Change Hub. Când am zărit-o, am recunoscut fotograful: într-o zi obișnuită a săptămânii, era nedespărțită de DSLR-ul ei. Alexandra mi-a arătat niște imagini pe telefon. O parte au fost postate pe grup. Daria reușește să transforme banalul în feerie; Alexandra surprinde Frumosul ascuns în spatele evidenței. Imaginile vorbesc de la sine. Despre pasiunea lor - în Spiru Talent.

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

ACADEMICIAN MUGUR ISĂRESCU: „EU, DE CÂND MĂ ȘTIU, CITESC!”

October 14, 2019

Dr. Corneliu IORGULESCU (Spitalul Floreasca): „REUȘITA ÎNSEAMNĂ INTEGRARE SOCIALĂ ŞI FAMILIALĂ COMPLETĂ. EDUCAŢIA ÎŢI OFERĂ INDEPENDENŢA.”

October 6, 2019

Monica DAVIDESCU (T.N.B.): „SUNT MULTE ÎNTREBĂRI LA CARE GĂSIM RĂSPUNS NUMAI DACĂ SUNTEM EDUCAȚI”

October 6, 2019

1/1
Please reload

 

aboutus

Te încântă ceva în jur?

Sau te nemulțumește?

Vrei să ne spui, chiar și puțin,  ceva din ce ai trăit?

Sau să-ți fie publicate creațiile? 

Așteptăm un semn de la tine. Doar atât. 

ECHIPA

„Vlăstarul” este revista Colegiului Național „Spiru Haret” din București,

înființată în anul 1923.

©2018 - „Vlăstarul”. Toate drepturile rezervate. ISSN-L = 2065 – 4308

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • logo-cnshb